Siirry pääsisältöön

ihana valoisuus pienen pakkasen myötä..






Yön pakkasen jäljiltä koko maailma näyttää valoisalta, kirkkaalta kuin koru.
Luonto on täynnä taidetta, koskettavaa, vaikuttavaa.

Pilkun tassutkin säilyivät melkein puhtaina.

Mietin metsässä luottamusta.
Miten vaikeaa on aluksi luottaa täydellisesti, että kaikki elämässä järjestyy ja sujuu juuri oikealla tavalla, oikeaan aikaan. Luottaa niin vahvasti, ettei itsen tarvitse stressata, murehtia, keksiä keinoja onnistumiseen. Voi vain hengittää vapaasti ja olla.
Olen oppinut vähitellen melkein tuon vapauttavan heittäytymisen isomman käsiin, isoon luottamukseen.

Kuinka saada toinen ihminen ymmärtämään ja luottamaan. Se on aina jokaisen oma, joskus hyvinkin pitkä polku. Se on oivallus, joskus hyvinkin pieni, joka johtaa suureen muutokseen itsessä.

Kaunista huurteista sunnuntaita teille ♥

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kuinka saada itsensä luottamaan...kas, siinäpä....taitaa olla paras kun vaan antaa mennä näin, päivä kerralllaan, uskoen siihen, että tämäkin päiIvä on hyvä :)

Yleensä se on.

Mukavaa, rauhallista ja hyvää sunnuntaita!
Jael sanoi…
Kestää aikansa,ennenkuin oppii luottamaan,että asiat järjestyvät.Ja kun siihen tunteeseen on päässyt,niin helpottaa ja voi vastaanottaa asiat rauhallisemmin.
Pakkasen koristelema metsä kuulostaa kauniilta!
Ja ihanat kuvat jälleen!
Haleja Hanne!
aurinko on paistanut meilläkin
sylvi sanoi…
Hyviä ajatuksia.
Välillä sitä osaa luottaa ja olla murehtimatta mutta sitten tulee taas päiviä kun ihan turhaan murehtiin pieniäkin asioita. Olemme siis vain ihmisiä.
Olisi hyvä oppia luottamaan ja olla murehtimatta ja antaa huolet vahvempien hartioiden kannettavaksi.
Kauniisti taas piirsit.♥
tinttarus sanoi…
Lepäsin sanoissasi. Kiitos.
Luojan siveltimen vetojen jäljiltä koko maisema hohti tänään valkeassa hunnussaan. Lumouduin minäkin. Kunhan ensin olin toipunut säikähdyksestäni karkulaisen kanssa:)

Sanasi kertovat paljon. Mikään ei tapahdu turhaan. Ei sattumalta.

-♥- Halaus luoksesi!
Pepi:
Niin, sinulla on hyvä elämänohje,
niin se kantaa ja antaa parasta..
Kivaa tätä alkavaa viikkoa=)

Yaelian:
Olen oppinut luottamaan ja huomaan miten surujen, murheiden, mutkien kautta se rakkaus ja valo löytyvät. siellähän ne ovat aina olleet .
ihanaa tätä päivää sulle ja alkavaa viikkoa..



Hannele:
Suloinen, ihana aurinko, se paistaa kaikille. Iloa päivääsi!

Sylvi:
kiitos kauniista sanoistasi.
halaus sulle =)

tinttarus:
kiitos..
sanoissasi on kultaa, valoa, rakkautta♥

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin