Siirry pääsisältöön

hullu poliisi




"...mikään ulkopuolelta tuleva ei voi sinua pelastaa, mikään ulkopuolellasi ei voi antaa sinulle rauhaa. Mikään ulkopuolelta tuleva ei voi sinua loukata tai häiritä rauhaasi tai järkyttää sinua millään tavalla...."-Ihmeiden oppikurssi

Mieleeni tuli Aung San Suu Kuin lausunto, jossa hän kertoi, että hän ei vihaa vangitsijoitaan. "Kukaan ei koskaan voi vangita minun sieluani, mieltäni."

Tänään vihastuin tulisesti.
Olimme ystävättäreni kanssa, koiriemme kanssa menossa metsään. Päästimme koirat vapaiksi kujan päässä, josta polku ja metsä alkoi. Pilkku kääntyi kujalle päin ja alkoi kävellä rauhallisesti kohti autoa, joka samaan aikaan ajoi kovahkoa vauhtia. Mies asui kujan päässä. Hän meinasi oikeasti tarkoituksellisesti ajaa Pikun päälle autollansa.
Otin Pilkun kiinni ja menin huutamaan miehelle heidän pihassaan, että kuinka hän saattoi ajaa noin!! Hän huusi takaisin, että koirat eivät saa lain mukaan olla vapaina ja mene pois hänen pihalta!!! Huusin takaisin, että teidän koira vähän aikaa sitten hyökkäsi koirani, joka oli hihnassa, kimppuun ja riehui kujalla ja teidän mummonne ei saanut sitä kiinni!! Hän oli vaiti. Huusin vielä, että olet HOOPO!

Kuulemma hän on poliisi. Autossa oli kyydissä kaksi alle kouluikäistä lasta.

Olin niin peloissani kun näin, että nyt tuo mies meinaa ajaa koirani päälle.
Viha nousi kurkkuun ja ulkopuolinen uhka sai minut valtoihinsa.
Vieläkin kelaan tapahtumaa.

Kommentit

terhipäivikki sanoi…
Ymmärrän täysin tunteesi ja kauhun hetkesi<3 Ei koiran päälle saa ajaa, vaikka vapaana olisikin.Yleensä sentään koiraihmiset ymmärtävät toisiaan, mutta kaikenlaisia löytyy valitettavasti. Niin, eihän koiria saisi metsässäkään pitää vapaana paitsi metsänomistajan luvalla. Lähes joka päivä itsekin rikon lakia Hugo-koirani kanssa. Tänäänkin samoilimme yli tunnin metsässä ja nautimme molemmat.Enemmän todella olen huolissani noista hyökkäilevistä koirista, jotka eivät ole omistajansa hallinnassa.
Mukavaa koiraviikkoa:))
Ari sanoi…
Meitä on moneen junaan.. ja jotkut jäävät asemallekin..mutta vieläpä poliisi, jonka nyt varmasti luulisi tietävän suurin piirtein mikä on oikein ja mikä väärin.
Siirisofia:
Kiitos myötätuntoisista sanoistasi..
Olenkin miettinyt oikeasti, että pitäisköhän mennä kysymään metsänomistajalya lupa..Jos se ei antaiskaan??
Ainakaan talvella ja syksyllä ei ole koirista häiriötä..
Koiraterveisin sinulle=)
Ari:
Ihmettelin suuresti tuon ihmisen käytöstä.
Oikea KUUMAKalle.
sylvi sanoi…
Olikohan hän heränyt pyllyedellä.
Tai sitten oli pomo häntä komennellut.
Me ihmiset olemme niin kummallisia että purkaamme vihamme viattomiin.

Oli onni ettei pilkku jäänyt alle.
Ymmärrän suuttumuksesi ja saihan mies kuulla mikä on.
Mukavia päiviä sinulle pilkkusi kanssa.
Leena Lumi sanoi…
Hanne, nyt minäkin suutuin! Olisit pyytänyt sada nähdä poliisikortin ja sen jälkeen tehnyt hänestä nimen nähtyäsi ilmoituksen poliisille. Jos hän on poliisi, juuri hänen tulee olla esimerkkinä, eikä öykkäröidä.

Koiran päälle ei saa ajaa, vaikka se olisi irti. Se on rikos.

Koira saa juosta tähän aikaan vuodesta hihmasta vapaana irti metsässä, pelloilla, poluilla etc. Koiran turvallisuuden kannalta tärkein sana koiralle on: Seis! Ja seuraava onkin sitten 'tänne'. Ihan vain jos tulee vaaratilanteita. Minä otin Olgan, joka aina juoksi lenkeillä irti, joka päivä olimme pari tuntia metsässä ja rantapoluilla ja talvella jäällä, emme hiihtoladuilla, kiinni, jos vastaan tuli minulle tuntemattomia ihmisiä/koiria. Tutut ihmiset ja koirat sai tervehtiä vapaana.

Hanne, minun täytyy nyt ottaa ylimääräinen verenpainelääke, sillä kuvasit juuri ihmsityypin, jota INHOAN. Älä päästä Pilkkua sen äijän lähelle enää, sillä tuollaisista ei tiedä.

Suukko Pilkulle!

Ja parempaa viikon jatkoa sinulle♥

PS. Olen muuten ihan pilkun (sic;-) tarkkaan selvittänyt, miten koira saa olla vapaana ja se on todella paljon, jos koira on omistajansa hallittavissa eli tulee luokse pyynnöstä.
Jael sanoi…
Huh,aika inhoittava kokemus,ei ihme että olet tuosta järkyttynyt.Mikä ihmeen poliisi tuo on ,joka noin käyttäytyy.Haleja sinulle Hanne! Älä välitä tuollaisista..
ihan hoopo

Pitäis huoli omasra koirastaan.
Hyvä, että purit mieltäsi ukolle... olkoonkin poliisi.

Jotkut ihmiset käyttäytyvät sitten oudosti ja vihamielisesti muita kohtaan.....ovat niin maailman napoja, että.

Kyllä Niilokin metsäpolulla vapaana juoksee.
Onneksi Pilkulle ei käynyt kuinkaan.

Aurikoa tähän päivääsi.♥
sylvi:
Ymmärrän ja samalla ihmettelenkin vahvoja tunteitani.
Mutta tuo mies oli jotenkin niin ilkeä.
Ehkä hän vihaa koiria. On kaltoinkohdellut ennenkin omaa koiraansa.

leena Lumi:

Sain kuulla vasta myöhemmin, että hän on poliisi. Ihmettelin tuota suuresti, vielä suuremmin hänen törkeää käytöstään.
Ystävättäreni kertoi, että kun hän oli ajannut tuota samaa kujaa pitkin polkupyörällä, poliisin koira alkoi seurata pyörää ja häntä kiusallisen lähellä ja yritti kait haistella tai jotain "vaarallista". samainen poliisi oli ottanut koiraa niskasta, rettuuttanut sitä rajusti ja ärjynyt, kiroillut..

Jotain vikaa hänessä kyllä on..

Pilkku kiittää suukosta ja moiskauttaa takaisin lämpöisen, märän pusun♥

Yaelian:
yritän unohtaa ja antaa anteeksi kaikkinensa. Se on parasta.
Samoin haleja sinulle ♥

Hannele:
Niin, olet oikeassa.
HOOOPO!!

Irmastiina:
Niilolle ihania terveisiä Pilkulta!
Sinulle kivaa syksyn aikaa, taikaa =)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin