Siirry pääsisältöön

tämän päivän harjoitukseni





Olen jotenkin niin innoissani Gritty Janen tavasta maalata, tehdä taidetta.
Haluan harjoitella tekniikkaa. Toisaalta, kun yritän, teen, huomaan kuvissani jäykkyyden, suorittamisen. Mutta se ei haittaa. Tämä on vain harjoittelua.

Aloitin ylimmästä, vaihdoin hiukset, maalasin päälle valkoista, vein kuvan suihkuun, harjasin tiskiharjalla ja sit jollain lailla olin tyytyväinen tulokseen... Olen vielä vain matkalla.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille♥

Kommentit

Harakka sanoi…
Mä ihailen aina sun maalauksissasi tehdä näille tytöile sielun ja omakuvan. Eli jokainen tyttö on kuitenkin erilainen, oma itsensä!
Mutta kerro, väritätkö nää maalauksesi öljyväreillä, vai millä väreillä yleensäkkin maalaat,
muutakuin sillä grafiikkakynällä.
Leena Lumi sanoi…
Wau! Pidän kakkosesta.

Ihanaa viikonloppua sulle ja meilaa vain kun olet tulossa!

Anonyymi sanoi…
Ja toinen wau!!
Minä tykästyin ykköseen ihan täysin.....eiks se muka ole enää olemassa???
Varsinainen espanjalainen kaunotar!

Ihania nuo aiemmatkin työt, olen ihan pikaisesti ehinyt vain vilkaista, nyt istahdin saunan jälkeen oikein ajan kanssa :)

Ihanaa viikonloppua, Hanne!

Ps. En ole vieläkään raaskinut viedä sinulta saamaani korttia Lillaan, se sopii niin hyvin tänne kotiin, että taisi saadakin täältä pysyvän paikaln!
Kiiris sanoi…
Matkalla on hyvä olla. Pidän tavastasi matkata kuviesi äärellä.
Marmustoi sanoi…
Katselen kuviasi usein juuri lauantaiaamuisin. Ne ulottuvat sieluun ja auttavat kohtaamaan itseni, jos se on kadonnut viikon mittaan. Kiitos, Hanne ja oikein hyvää viikonloppua myös sinulle!
Eipä uskoisi, että suihkun ja tiskiharjan kautta syntyy, jotakin noin kaunista...:)

Hyvää viikonloppua sinulle ihanainen.♥
Harakka:
heippa♥
Käytän gouashe-värejä, aqvarelliliituja, akryylivärejä, mustetta, aina tilanteen ja fiiliksen mukaan..
kiitos sinulle..harakka

Leena Lumi:
=)=)
Meilailen kyllä. Kunhan kesä saapuu ja loma alkaa..
silloin tulen,
kun lämpö jo kutittaa jalkapohjia..

Pepi:
Sun täytyy saada joku toinen kuva sinne Lillaniin=)
Aloitin siitä tummasta neitosesta ja päädyin vaaleaan..
harjoittelen ..päälle maalausta, luopumista ja muuten vain..
Kiitos sinulle♥

kiirepakolainen:
Voi kiitos sinulle, halauksin♥

Marja Leena:
voi miten iihanasti kirjoitit.
kiitos sinulle.
Olen aivan otettu...
( hassu sanonta=))
Halaus sulle!

Irmastiina:
Tiskiharja on hyvä ja tarpeellinen moneen =)
Voi hyvin!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

Jokaisella on oma polkunsa...

" Se mikä on oikein yhdelle sielulle ei ehkä ole oikein jollekin toiselle sielulle. Siksi on tärkeää etsiä omaa sisäistä suuntaansa ja toimia sen mukaan yrittämättä seurata jonkun toisen jalanjälkiä. valinta on vapaa, sillä olen antanut kaikille ihmisille vapaan tahdon. Tunnet todellista sydämen- ja mielenrauhaa vain kun seuraat, mikä on oikein sinulle." Ovi sisimpääs- Eileen Caddy