Siirry pääsisältöön

maanantaina maalataan...Sadetta, harmautta, pilvet roikkuvat maassa. Ihmisten mieli ei ole niin kirkas ja iloinen kun sinitaivasta ei näy. Toisaalta tähän alkaa tottua. En odotakkaan muuta kuin tihkua ja tuulta.Haluan ottaa vastaan sen mikä tulee...enhän muutakaan voi..
Halusin mennä pururadalle sauvailee ja juoksemaan mutta vettä tuli enemmän kuin maa ehti imeä... Onneksi uimahalli oli auki...kastuin siellä mielummin kuin metsässä..

Kävin tänään tyttäreni kanssa Turussa shoppailemassa...Löysin kaksi kivaa puseroa, 50% alennuksella, kirjan "Slummien miljonääri", grafiikkakyniä, akvarellivärejä ja papereita...Tuo pieni kaupunkiretki piristi harmauden keskellä...

Maalailin tänään taas kasvoja, kukkia...niistä kokosin tuon kollaasini..

Minusta on ihana nukahtaa, kun sade ropisee ikkunaan ja ihana raikas tuoksu levittäytyy uneen...

Kommentit

Uuna sanoi…
Voi, minä taisin myöhästyä, mutta olen koonnut kotisivuja, minne saisi kaikki helposti otettavaksi esiin. Blogissa kaikki katoaa jonnekin blogiavaruuteen, vaikka eivät kuitenkaan katoa.

Asuntovaunussa on myös ihana kuunnella sadetta. Meillä on liian paksu katto, tänne ei kuulu kunnolla. Silti sade saisi jo riittää. Aurinkoa ja valoa, pliis.

Kohta paljastan kotisivuosoitteeni, kunhan vielä hiukan lisäilen...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarvitsemme valoa !

Anna jokaisen sielun kulkea omaa tietään.

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham
" On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme.
Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein

" Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin