Siirry pääsisältöön

saat sitä, mitä annat..




Kaikein arvokkain lahja, suloisin lahja
on toisen ihmisen läheisyys,katse, hymy.
"lämpimin peitto on toisen ihmisen iho."






Olen huomioinut, että monet ihmiset tänä vuonna eivät halua lähettää joulukortteja. Uskon, että heistä itsestään on kuitenkin mukavaa saada joulupostia.
Joku perustelee, laittaavansa rahat mielummin hyväntekeväisyyteen.


Minusta on ihana laittaa ystäville ja tutuille joulutervehdys.
Korttia kirjoittaessani ajattelen häntä ja jo silloin tuo tervehdys lähtee matkalleen. Uskon, että valitsemamme kuva tai omatekemämme ja kirjoittamamme sanat,jos ne ovat sydämestämme lähteneet, saavat aikaan usein, arvaamattomia, ihania laajentavia asioita vastaanottajassa ja myös itsessä.


Elämä, ihmissuhteet eivät ole peliä, eivät kaupankäyntiä.
jos toinen ei laita korttia, minä itse silti voin jatkaa joulutervehdyksieni lähettämistä, jos se on aidosti sisimmästäni, ei vain tapa, tottumus.





Tänään lupasin mennä saunaan ja tehdä alastomana lumienkeleitä tähtitaivaan alla.

Ihania terveisiä teille toiseksi pimeimpänä päivänä!

Kommentit

SusuPetal sanoi…
Minä tykkään lähettää joulukortteja ja paketteja. Antaminen on mukavampaa kuin saaminen, vaikka kyllä minä tykkään saadakin :)
Niin totta
(näitkö mitä minä sain :)
arleena sanoi…
Kortteja lähettelen ja saan,mutta joskus unohtuu joku ja muistan kun luen korttia, että en muistanutkaan hänelle lähettää..

Leppoisaa joulun odotusta ja kauniita lumienkeleitä
Leena Lumi sanoi…
Hanne, olen täysin samaa mieltä. Kiitos vuoden kauneimmasta joulukortista♥ Olen koko ikäni säästänyt kaikki saamani kortit ja joka joulu vien albumiin muutaman erityisen. On sitten jälkipolvilla mitä ihailla ja ihmetellä.
Jael sanoi…
Lähetin joitakin joulukortteja.Täällä on vaikeaa löytää joulukortteja,enkä itse saanut sellaisia aikaisiksi,ehkä sitten ensi vuonna. Kirjoitit taas tosi kauniisti!
Ja sinulta saamasi enkelikortti on niin kaunis,että kehystän sen 2 sinulta aemmin saamieni korttien joukkoon.
sylvi sanoi…
Antaminen on mukavaa.
samalla tavalla ajattelen minäkin, että vaikka ei ole muuten yhteydessä ollut, niin ainakin kortti tuo sen ihmisen lähelle.
Lumienkeleitä täysikuutamolla, ihanaa..♥
Ihania ajatuksia, joista jokaisen voin allekirjoittaa. Minäkin rakastan joulukorttien kirjoittamista ja lähettämistä. Samoin kuin sinä, minäkin ajattelen jokaista, jolle kortin lähetän.

Hyvää talvipäivän seisausta huomiselle ja rauhaisaa joulun saapumista!
Yvonne sanoi…
Mä olen lähettänyt joulukortteja joka vuosi. Kun vain on energiaa tehdä jotakin, niin silloin jaksan innostua jopa perinteistä ja niistä hakea sitä joulutunnelmaa.

Musta on aina ollut kiva saada postia ja lähettää postia. Aitoa korttia tai kirjettä ei voita mikään.
Lastu sanoi…
Olen joulukorttien suuri ystävä. Yhtä ihanaa on saada ja antaa kortteja ja kirjeitä, ajatella tervehdystä kirjoittaessa elämän aikana mukana olleita ystäviä ja sukulaisia. Jokainen kortti on lämmin ajatus. Ja portti tulevaisuuteen myös.

Ihanaa Joulua, Hanne!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin