Siirry pääsisältöön

musiikki jätti jäljen minuun..


Eilen illalla maalailin tämän naisen. En meinannut malttaa taas mennä nukkumaan. Aika kadotti merkityksensä. Leijailin.

Ystäväni lähtivät juuri. Kaikille jäi ihana fiilis musiikillisesta hetkestämme. Minä ainakin jäin väreilemään, laajeni, pehmenin.
Teemu soitti puolisen tuntia. Tuttuja ihania biisejä, myös "fur Elisen".( puuttuu saksalainen y näppäimistöstä) ja "Myrskyluodon Maijan, jota tyttäreni aina soittaa minulle.

Päätin järjestää syksyllä uuden musiikillisen hetken, jossa aion tarjota kuoharia. Teemu lupasi tulla soittamaan ja ystävät nauttimaan musiikista ja kuohullisesta.

Jokainen sai ottaa yhden tekemäni kortin itselleen ja kertoa, miksi juuri sen hän valitsi.
Yksi ystävistäni haluaisi ostaa yhden tauluni. Pitää vain miettiä, mitä pyydän, milla hinnalla haluan luopua taulustani.

Ihanaa lauantai-iltaa teille♥

Kommentit

Uskon, että iltanne oli ihana.
Jael sanoi…
Musiikillinen tilaisuutesi kuulostaa ihanalta ja Teemun soittoa oli varmaankin miellyttävää kuulla.Kuva on ihana! Värit siinä on pehmeät,miellyttävät.Mukavaa viikonloppua Hanne!
Anonyymi sanoi…
oih! kaunis!!

ihanaa viikonloppua!
Huopalintu sanoi…
Kaunis kuva. Ilta kuulostaa aivan täydelliseltä.
Mine sanoi…
Olen käynyt täällä joskus aikaisemmin ohikulkumatkalla. Nyt istuin ja tarkastelin kaikessa rauhassa. Tykkäsin. "Terveyttä käsillenne" toivottaisi turkkilainen.
Heli sanoi…
Upea kuva. Ihana idea tuollainen musiikkihetki. :)
kaisu marjatta sanoi…
ihana maalaus... ja mikä ilta... olisin nauttinut vaikka itikkana ikkunalla;) Tuossa maalauksessa on taian omainen katse.
A-L sanoi…
Sait minut kaipaamaan aikaa, jolloin tyttäreni asui kotona vielä. Aamuisin, ennen kuin sai silmänsä kunnolla auki, hän käveli pianon luo ja päivän ensimmäiset sävelet soivat.

Kyllä, musiikki on tärkeää.

Sininen naisesi on, jälleen, ihana.

Kevätpäivien energistä valoa sinulle!
Anonyymi sanoi…
miten saa maalaukseen tuollaisen taustan, jossa on niinku tekstiä? :)
Teillä on ollut upea ilta ja tuo kuvan tyttö on siitä hyvä osoitus:)
Kaunis!
Kirjailijatar sanoi…
Voi kuinka olisikin ihanaa, jos olisi ystäviä, jotka osaisivat soittaa ja tulisivat vielä musisoimaan. Minä en osaa soittaa mitään, mutta piano olisi.
Harakka sanoi…
Kaunis maalaus, ja iltanne oli varmasti tosi kiva!
Irmastiina:
Oli ihana,
suloinen musiikkihetki ystävieni kanssa...

Yaeilan:
Annoin tuon taulun kehystettynä siskoni tyttärelle 40v lahjaksi. Hän saa sen tänään tai huomenna. Jännitän hänen reakstiotaan..
Oikeasti se on tosi onnistunut ihana taulu ja värit ovat luonnossa vielä upemmät..

Pepi:
ihanaa tätä viikkoa . Sulla on uusi hieno kuva!!

trina:
Oli niin ihanaa. teen sen uusiksi syksyllä..

Mine:
oi kiva kun tulit uudestaan♥
Kiitos kiittävät käteni!

Heli:
Olen useasti halunnut järjestää pieniä taiteelisia hetkiä, musiikin, runojen , kuvien parissa...

aikatherine:
oli todella ihana ilta.
Ihana tavat ystäviä,
kuunnella elävää musiikkia..♥

A-L:
Onneksi minun tyttäreni asuu lähellä ja käy usein soittamassa ilokseni..
pyydän aina "Myrskyluodon Maijaa"
kiitos♥
Sininen naiseni lähti helsinkiin, siskoni tyttären 40v lahjaksi. Toivottavasti hän ilahtuu.

Anonyymi:
Hieppa,
voi itse kirjoitellä tai painaa leimasimella. leimasia löytyy kirjakaupoista tai askartelukaupoista. Minä tykkään paljon noista kirjoituksista taustana..

Kirjailijatar:
Voihan aina kutsua jonkun musiikkia opiskelevan, jos sattuu tietämään tai sit etsii. Soittaa musiikkiopistoon ja kyselee, oisko....
uskon, että asia onnistuisi. Ystävät heittäisivät muutaman lantinja soittaja saisi palkkansa.
Olen halunnut myös järjestää joskus runoillan. Jokainen tuo oman mielirunonsa ja lukee sen kaikille ja kertoo miksi se on se mieliruno jne..
Ihania maaliskuun aurinkoisia hetkiä..

harakka:
Voi kiitos sinulle ♥

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin