Siirry pääsisältöön

Ajatus, aineeton energiapommi!!




Ajatus on niin voimakas. Se tulee uniin. Se vaikuttaa kehooni. Se vaikuttaa tunteisiini. Olen ajatellut maanantaiaamua...pienellä pelolla..

Olen menossa maanantaina aamulla sairaalaan. Minulle tehdään , toivottavasti tähystyksellä, sappirakon ja -kiven poisto. Toimenpide on yksinkertainen. Joudun olemaan sairaalassa pari yötä ja sairauslomaa saan 2-4 viikkoa. Pyydän ainakin 4, sillä enhän pysty tekemään työtäni sillä intensiteetillä, innolla, johon olen tottunut. Sitäpaitsi keho on työvälineeni, sitä haluan suojella. Kuinka voin pitää alkuverryttelyä oppilailleni, jos en saa nostaa käsiäni, nostaa mitään jne..

Olen jutellut keholleni tästä tähystyksestä. Olen kertonut sille, kuinka emme voi moneen viikkoon juosta metsässä, joogailla aamulla, uida ja saunoa. En tiedä kumpi, keho vai mieleni on enemmään hädissään?

Ostin vappuaattona kukkasia, orvokeita, pelargonioita, valkoisia kukkia, joiden nimeä en muista. En ole vielä istuttanut niitä, koska yöllä on ollut pakkasta. Olen nostanut ne illalla sisälle ja kastellut, hoivannut niitä.

Mietin miten kauniita ja ihanan tuoksuisia ne ovatkaan ja sitten muistin KUKKATERAPIAN JA HOMEOPATIAN.Ajatukseni auttoi.. Kaivoin vanhat muistiinpanot Bachin kukkaterapiasta ja Hahnemannin homeopatiasta esille.

Bach-kukkauutteet ovat veden, kukkien ja brandyn sekotteita, jotka vaikuttavat tunne-elämän ongelmissa. Ne tasapainottavat mieltä ja siten ehkäisevät fyysisten sairauksien puhkeamista. Ne vaikuttavat kokonaisvaltaisesti tunnetiloihin antaen kehon toimia stressitilanteissa luovasti eikä vain passiivisesti tai tuhoisasti.
Tri Edward Bach uskoi, että terveys on luonnollinen tilamme ja sairaus merkki persoonallisuutemme lukkiutumisesta tai ristiriidasta. Sairaus väistyy kun ristiriita sovitetaan.

HOMEOPATIA perustuu periaatteeseen, että "sama parantaa samaa".
Hippokrates, 400-luvulla eKr.elänyt lääkäri esitti tämän periaatteen ensimmäisenä.
SIMILIA-laki täyttyy, paraneminen tapahtuu..
On olemassa aineeton energia, ikäänkuin hengenomainen, vastakohta materiaaliselle.

Homeopatia pyrkii hoitamaan koko ihmistä ja pohjautuu täysin vastakkaiseen näkemykseen kuin koululääketiede siinä, että se ei pyri tukahduttamaan sairauden oireita.
saksalainen lääkäri Samuel Hahnemann kehitti tuon periaatteen pohjalta "samankaltaisuus" homeopatian, jossa aineesta tehdään lääkeliuos, jota laimennetaan jopa satakertaisesti,tuhatkertaisesti ... että liuoksessa oikeastaan on ainoastaan jäljellä vain koodi, tieto aineen vaikutuksesta, aineeton energia. Mitä enemmän ainetta laimenetaan, ¨ja ravistellaan, sitä enemmän se vaikuttaa.
Mitä aineettomampaa aine on sitä voimakkaampaa sen vaikutus.
Kehomme ja maailmankaikkeus on samaa. Kehomme osaa lukea tuon koodin, tiedon ja se riittää vaikuttamiseen. Ihan samanlaille kun syömme tomaattia, kehomme osaa ottaa siitä vitamiinit, hiven- ja kivennäisaineet...

Homeopaattiset lääkkeet valmistetaan: kasviaineista, mineraaleista, eläinaineista ja nosodeista eli taudin aiheuttajista tai taudin tuotteista..esim. syfiliksen märkäeritteestä..tippurinosodi..

Kummallista, miten taas tuo "ajatus" toi minulle mieleen nämä jutut ja johdatti minua hoivaamaan kehoani, joka joutuu pian toimenpiteeseen, ennalta.

Päätin "lääkitä" itseäni ennalta ARNICALLA, homeopaattisella lääkkeellä. Oisin voinut myös valita kukkauutteenkin mutta en halua sekoittaa kahta juttua.

ARNICA MONTANA: etelän arnikki-kasvi

Loistava yleisaine. Kaikenlaiset tapaturmat, leikkaukset,jos mihin tahansa kudokseen tulee vaurioita..aina ensiapuna, silti kannattaa mennä lääkäriin..verenvuotoa tyrehdyttävä vaikutus, kipua lievittävä...toipilaan aine..nopeuttaa kudoksen toipumista...
laitan 10 raetta vesilasilliseen ja juon aamulla, illalla ja jatkan sairaalassa ja tähystyksen jälkeen..

Ajatuksemme ovat materiaalittomia, aineettomia enrgioita...siksi myös ne ovat hyvin vaikuttavia!!!
Ajatus on jo teko!! vaalikaamme ajatuksiamme ja olkaamme rakkaudellisin mielin tässä hetkessä ja päivässä...

Taidan mennä istuttamaan ne orvokit, ne eivät pelkää pakkasta...

Kommentit

Hallatar sanoi…
Voimia matkaasi leikkaukseesi.
Luultavasti se on tähyleikkaus joten haavat ovat pienet ja paranevat nopeasti.
On kuitenkin hyvä että saat tarpeeksi sairaslomaa toipuaksesi.


*lähettää positiivista energiaa matkaan*
kiitos Una reinman=)..paljon!!
Anonyymi sanoi…
Ajatus on jo teko!! vaalikaamme ajatuksiamme ja olkaamme rakkaudellisin mielin tässä hetkessä ja päivässä...Ehdottomasti. Ajatusten voima on tosiaan suuri.

Toivottavasti kaikki menee hyvin :)
SusuPetal sanoi…
Olet mielessä maanantaina, ennen sitä nauti auringosta!
Ville =)

Susupetal..kiitos, ihana et olet mukana...ajatus auttaa ja antaa energiaa...
Anonyymi sanoi…
Lempeitä ja voimallisia ajatuksia sinulle matkaan.

Olet ostanut vastavärisiä orvokkeja, missä on kuitenkin pieni ristiriita, mikä tarvitaan värien keskusteluun keskenään.
Ajatuksemme lomittuvat nyt toisiinsa ja keräävät voimaa mukaansa ja tuovat sinulle.
Hienosti kirjoitat ajatuksen voimasta. Olen samaa mieltä, myös muustakin kirjoittamastasi ihmisen kokonaisvaltaisesta huomioimisesta.

Joskus keho joutuu kärsimään ristiriidasta, mikä tulee siitä mitä itse haluaisi tehdä, mutta mitä omatunto haluaa minun tekevän. Esimerkiksi äitini auttaminen on sellainen juttu. Tiedän että kehoni sairastuu, kun en voi tehdä omia juttujani, mutta silti laitan äitini etusijalle, ja usein jonkin muunkin asian.
Nyt meni sivuraiteille, mutta tuli mieleen kehon ja mielen yhteydestä.

Hienoa että olet valmistanut kehoasi, näin olette yhteydessä ja kaikki menee hyvin.
Voimia ja pikaista paranemista matkaasi. Pian olet täällä jo kertomassa, miten meni.
Enkä ole yhtään uskomaton, toivottavasti oikein uskottava :-D
Hannele miettii sanoi…
Niin, monet tutkimukset kertovat että kasvit ja puutarhat saaat voimaan hyviin, käytetään parautettamisessa. Jos sairaalassa ikunan ulkopuolella puu, nopeuttaa se paranemista.
heippa Uuna..
laitoin oranssiset orvokit yhteen , vanhahkoon vannaan tai vatiko se on...
Violettiset vanhaan pataan talon toiselle puolelle ja kalliolle nuo pelargoniat...olisin halunnut vanhan roosan väriset, mut ei ollut...

Minulle jää nykyään niin paljon aikaa itselleni...ja kun tyttäreni tulevat luokseni, menemme yhdessä lenkille =)

On hyvä pysähtyä hetkeksi ja katsoa maailmaa erillaisesta näkökulmasta tai elämänkulmasta...

hannele miettii...aivan totta...toivottavasti minä saan sängyn, josta näkisin ulos ja toivottavasti siellä olisi puita!!1No, en ole kait kun pari yötä sairaalassa...
Anonyymi sanoi…
Hei !
Itse käytän myös Arnica montanaa ennen omia kirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen.
Tuosta en kyllä ole kuullutkaan, että rakeet liuotetaan veteen.
Itse otan monta kertaa päivässä kielen alle liukenemaan. Niin, ja tekniikka millä otan on ns. steriili kuten kuuluu ollakin. Kaadan rakeita purkin korkkiin ja siitä heitän ne suoraan suuhun. En missään vaiheessa koske rakeisiin käsineni tai millään ylimääräisellä ns. likaisella välineellä.

Toivotaan, että toimenpiteesi menee sujuvasti ja paranet pian.
terveisin Sanni
Marjut sanoi…
Paljon voimia leikkausreissulle ! Tarpeeksi vaan sairaslomaa sen jälkeen että toivut kunnolla.

Tuo Arnica tuli minullekkin heti mieleeni kun luin leikkaukseesi menosta, minä käytän sitä paljon lapsilla kun tulee noita kolhuja jatkuvasti ja itsekkin jos on tarvis.
Veteenhän sen voi liottaa hyvin, niin minä annoin homeopaattisia "kügaleita" lapsille kun olivat pieniä.
Sain pojan korvakipukierteen lopetettua myös noitten avulla.
Yvonne sanoi…
Itse olen ollut muutaman kerran leikkauksessa ja on vähän jännittänyt ja sitten kuitenkin hyvin mennyt.

Voimia kanssa multa leikkaukseen.

Ai niin, tuo kukkaterapia. Sitä pitäisikin tutkia. Homeopaattisia tuotteita olen käyttänyt ikäni. Isäni uskoo niihin ja on aina hoitanut meitä lapsia luonnollisilla aineilla.

Joten käytän aina myös luontaisaineita koululääketiedon lisäksi tai tilalla.
Heippa Sanni, Marjut ja Yvioon..kiitos teille kommenteistanne ja voimanantamisesta leikkaukseen...

hyvillä mielillä menen...

Kyllä no vaihtoehtohoidot lisänä ovat tärkeitä apuja meille elämässämme..meissä itsessämme on valtaisat voimat , viisaudet, kunhan vain niille annetaan mahdollisuus toimia...=)
karhurannanesa sanoi…
Tsemppiä ja voimia
huomiselle.

Mikä on vaarallisin jogurtti?
- Hedelmäpommi
(Kevätpörriäinen)
Hallatar sanoi…
Älä pelkää.
Kaikki hyvin käy.


*halaa*
Kiitos Olematon hauskasta pommista!!!
Ja hallatar halauksista..=)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin