Siirry pääsisältöön

arjessa...




Kuuntele...
ihmeellinen ääni hiljaisuudessa
tuo minut takaisin todellisen itseni luo.


En malttanut olla laittamatta tätä äsken tehnyttä enkeliäni tähän blogiini.
Sitä paitsi se on ihan erilainen kuin "kuvagalleriassani"olevat.
Se on kokenut pienen muodonmuutoksen.Hän elää...


Sain juuri luettua loppuun Eckhart Tollen "Läsnäolon voiman".
Olen lukenut sen joskus aiemmin, mutta en ollut silloin siinä läsnä.
Nyt olin läsnä kirjassa, olin läsnä tässä hetkessä ja läsnä itsessäni.
Se on upea kirja minulle. Se avasi minussa monta kerrosta ymmärrystäni, tietoisuuttani, minua...

"Kuole sitten menneelle joka hetki ja anna läsnäolosi valon säteillä olemattomiin se raskas, aikaan sidottu itse, jolle annat nimen "minä".

Antautuminen sisältää yksinkertaisen, mutta syvällisen viisauden, jonka mukaan on parempi antaa myöten elämän virralle kuin vastustaa sitä. Niinpä antautuminen merkitsee läsnä olevan hetken hyväksymistä ehdoitta ja varauksetta.

Antautuminen ei muuta sitä mikä ON-ei aninakaan suoranaisesti. Antautuminen muuttaa SINUA: Kun SINÄ muutut, koko maailmasi muuttuu, koska maailma on vain heijastusta."

"Antautuminen yhdistää sinut Olemisen lähde-energiaan. Ja jos Oleminen siivittää toimintaasi, siitä tulee ilontäyteistä elämänenergian ylistystä, joka johdattaa sinut yhä syvemmälle nykyhetkeen."-E.Tolle.


Elämällä elämääni, vastaanottamalla kaikki , mitä elämä minulle heittää, olemalla läsnä hetkessä, luopumalla pelosta, projisoinneista, rooleista, löydän sen ihanan ,aidon , pyhän itseni....

Mutta siihen tarvitsen apua...Pyydän Pyhää henkeä ohjaajakseni...

Kommentit

Hallatar sanoi…
Siekin olet sellainen, maanpäällinen
elävä enkeli. =)


*halitus*
Una: Voi kiitos siulle..
samaa sanon siusta!!Halit!!
Rita A sanoi…
Blogissasi on aina ihana taidenäyttely. Tänne on kiva tulla.

Tolle kuulostaa sellaiselta mitä haluaisin lukea. Olen luettavien listalle joskus pistänytkin, ja sitten unohtanut... Mukava saada lisätietoja. Thanks :)
Anonyymi sanoi…
Kiitos kuvista. Siniset enkelit varsin kauniita. Niissä on sinistä energiaa minulle.
Enkelit on ainutkertaisen näköisiä. Ne voisi olla näyttelyssä jossain paikassa?

hjm.
Lastu sanoi…
Kuvasi ja sanasi ovat täynnä valoa. Sytytät. Silloin löytää perille itseensä ja huomaa: se on niin pyhä.
Pia sanoi…
Tämä enkeli lumoaa!!! Niinkuin kaikki aiemmatkin, mutta tuntuu, että löydät aina uudenlaista herkkyyttä ja kauneutta; sekä sanoin että kuvin.

Kuten Unakin totesi; olet enkeli itsekin... Kiitos Hanne, kun jaksat jakaa luomaasi kauneutta. Annat ennemmän kuin arvaatkaan. : )
Kiva kun enkelisis elää. Arkipäivät on kivoja, voi juhlan tehdä tiistainakin ;)
Harakka sanoi…
Mielenkiintoinen varmaan toi kirja, minkä luit, pitääpä laittaa muistiin, jos vaikka löytäsin kirjastyosta.
Ja varmaan tottakin, mitä sanot, kun oikein sitä aklkaa ajatteleen,niin se vaan menee varmastikkin.
Ja Una sanoikin jo, että sinä ite olet myös sellanen enkeli, joka tuot iloa ja kauneutta meille töilläsi ja sanoillasi, kiitos sulle!
Rita: Suosittelen lämpimästi Tollea...
Kiitos kuntulit käymään!!

Anonyymi: Kiitos sinulle!!

Lastu: Kiitos sinulle Lastunen, hentoinen, ihanainen!!

verna: kiitos oikein paljon ihanista sanoistasi..Samaa sinulle!!

Hannele: Aivan, tiistaina, torstaina...muutahan meillä ei ole kuin se päivä just jossa ollaan...siks ne ovat kaikki pyhiä..

Harakka: ihan samoin sinulle enkeli-ihminen..
Suosittelen kirjaa ehdottomasti...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin