Siirry pääsisältöön

kevään ylistys





Edellisesta istumakuvasta heittäydyn makaamaan ja nauttimaan kevään ensimmäisestä sinisestä kukasta. En halua ottaa sitä itselleni, enkä viedä sitä maljakkoon sillä nopeasti se kuolisi ilman juuriaan. Miksi minun pitäisi omistaa se. Annan sen kasvaa omassa paikassaan ja kaikki saavat nauttia sen kauneudesta.

Nousen ylös ja haluan tanssia keväälle, lämmölle, auringolle...

Kommentit

Katja Tanskanen sanoi…
Näen, kuinka tanssit, ja tulen siitä iloiseksi:)
Anonyymi sanoi…
Ihanaa että annat sinisen kukan kasvaa. Se hymyilee, kuten minä, kun näen sinun tanssivan.
Kuvasi ovat aivan ihania.
Sivupalkissasi on pieniä kuviasi, ovatko ne tarkoitettu myös bloginapeiksi, eli esittelyksi blogistasi?

Otin nyt kuvan sisäisestä lapsestasi, mutta tuon sen kiireesti takaisin, jos et halua sitä blogiini muiden nappien joukkoon.
Tai jos haluat tehdä varsinaisen napin, missä on nimesi, niin vaihdan.
Mutta tosiaan, otan sen heti pois, jos et tykkää ajatuksesta.
Kuvasi ovat niin mielettömän hienoja, että haluaisin muidenkin ystävien löytävän sinut ja haluaisin että sivullani olisi edes pieni ihana kuvasi.
Anonyymi sanoi…
Yritin laittaa sinua suosikikseni blogilistalle, mutta en löytänyt sinua sieltä. Oletko ilmoittanut blogisi sinne. Kannattaisi. Mistä muuten voi tietää, että olet kirjoittanut uutta?
www.blogilista.fi
Ei maksa mitään, ei paljoa edes vaivaa.
kiitos katja!!

Tanssin viime synttäreilläni, suuren yleisön edessä...olin ihan virtauksessa =)

Uuna...kiitos sanoistasi, niin kauniita, lempeitä...positiivisia sanoja kuvistani...
Sinun kuvasi..sekä valokuvat että ne taideteokset ovat mielestäni valtavan ihania, niissä on henki ja henkitys!!

saat ottaa kuviani ...
En oikein osaa itse laittaa bloginappeja tai ottaa niitä toisilta..yhden onnistuin, en muista kuinka..se oli se luovuusnappi...
muutenkin olen aika onneton tän tekniikan kanssa, vähitellen kait opin...


Kiitos vinkistäsi...tätäkään en tiennyt...
mutta laitoin itseni sinne listalle, toivottavasti onnistui..
Anonyymi sanoi…
KIITOS sinulle! Nyt tulin tänne bloginappisi kautta. Eli laitoin linkin tänne kuvaasi, mikä on sivuillani.
Minulla napin siirtäminen käy siten, että klikkaan hiiren oikealla nappia ja valitsen KOPIOI ja sitten menen sinne minne haluan sen siirtää ja klikkaan hiiren oikealla ja valitsen LIITÄ. Silloin kannattaa pitää kahta sivua yhtä aikaa auki, että on helpompi siirtyä.
Kyllä nämä oli vaikeita aluksi minullakin, mutta sain apua Marjukalta ja muiltakin. Tärkeämpää, että osaat piirtää ja maalata hienosti.

Oman kuvasi saat muutettua napiksi, kun vedät hiirellä kuvan yli, jolloin se muuttuu siniseksi. Sitten klikkaat ketju-linkkiä laatikon yläreunassa ja kirjoitat avautuvaan paikkaan oman osoitteesi.
Oliko tarpeeksi sekaista?

Blogilista toimii jo ja löysin sinut sieltä ja valitsin suosikiksi. Eli nyt näen aina, kun olet kirjoittanut jotain uutta :-)

(Hups, nyt minulla oli vahingossa saracon-tili auki, enkä voi vaihtaa sitä Uunaan menettämättä kaikkea kirjoittamaani.)
arleena sanoi…
Ihana kevät, sitä minäkin täällä ihastelen, tosin nyt on jo kohta keskiyö. Aamulla taas aurinkoa ja piirun verran enemmän vihreää ulkona.
Hannele sanoi…
Hyvä asenne, kaikkea ei voi maljakkoon. Joskus niin varovasti poimin, että en jälkeä jättäisi... Kivan iloiset keväthypyt olet maalannut.
Kiitos Uuna..minäpä harjoittelen..nappien ja muun kanssa =)..kiitos paljon ja isot halaukset sinulle..

Arleena..olin melkein humaltunut ulkoilmasta, niin paljon haukkailin sitä eilen touhutessani pihallani...joka ei ole puutarha...vois kyllä ollakin =)
Hannele!!
Tuli mieleen aboriginaalit, jotka kulkivat halki Austraalian, elivät luonnossa, luonnosta...aina kun he yöpyvät jossakin, aamulla päivän rukouksen jälkeen he siivosivat sen paikan juuri sellaiseksi kuin se oli ollut ennen heidän tuloaan...he kunnioittavat luontoa suuresti...
Hienoa, paikat on siivottavat sellaiseksi kuin se oli ollut ennen, me retkeillään paljon, lapsemmekin, nyt aikuisenakin. Ei jätetä jälkiä.
BLOGitse sanoi…
jep, jep hienoja kuvia, kiva tyyli!
Myytko kuviasi jossain? Enta nayttelyt?
Hyvä juttu Hannelen paratiisi..:)

BLOGitse...

On mulaa onllut muutama näyttely...
muutamia olen myynyt...muutamia lahjoittanut...
Hallatar sanoi…
Olisipa ihana olla noin pitkä, että voi käydä unille
noin mutkalle... =)

Ja mikä nautinsto sitten olisikaan venytellä itsensä suoraksi. =)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin