Siirry pääsisältöön

"Odota ihmettä. Odota, että ihme seuraa ihmettä rajoittamatta niitä millään tavolla. Mitä avoimempi olet, sitä parempi sillä silloin tiellä ei ole mitään, mikä estäisi Minun lakieni kulun, koska ihmeet ovat yksinkertaisesti Minun toimivia lakejani. Kun menet noiden lakien mukaan myötävirtaan, kaikki on mahdollista! Näe Minun suunnitelmani täydellisyys edessäsi. Siihen ei liity kiirettä, ei ryntäilyä. Kun jotain ilmaantuu, se voi tulla näkyviin erittäin nopeasti, mutta se tapahtuu kuitenkin suuren rauhan ja tyyneyden hengessä,täydellisesti oikein ajoitettuna ja suoritettuna. Älä pelkää mitään, sillä mitään pelättävää ei ole, kun uskosi ja luottamuksesi ovat minussa. Minä olen sinussa, näe siisMinun suunnitelmani täydellisyyden muotoutuvan sinussa ja sinun ulkopuolellasi. Kaikki alkaa sisältä ja työstää itsensä ulospäin. Huolehdi siksi, että mikään ei estä sinussa sen kehitystä. Anna kaiken tulla ja katso uutta taivasta ja maata."-Ovi sisimpään...Eileen caddy
Ihmeet ovat ihmisten välisiä. Ilmestykset ihmisen ja Jumalan välisiä.
Kun kaksi ihmistä kohtaa rakkaudessa, tapahtuu ihme ja molemmat ihmiset laajenevat sisältään.
Näitä ihmeitä tapahtuu mutta, kun emme ole läsnä, herkkinä, emme huomaa niitä. Usein kutsumme niitä sattumiksi. Sattumia ei ole, kaikella on merkitys ja tarkoitus.
Minulle tulee mieleen eräs puhelu, jonka sain vuosia sitten.
Olin juuri katsonut tositapahtumiin perustuvan elokuvan Chilestä, en muista enää nimeä. Elokuvan jälkeen olin hyvin vahvassa tunnelatauksessa, ahdistunut ja ajattelin kuinka Jumala saattaa antaa kaikenlaisen pahuuden tapahtua ihmisille maailmassa. Olin vihainen.
Ei Jumalaa ole olemassakaan..
Hetken kuluttua puhelin soi. Vastasin. Eräs ihminen menneisyydestäni, entinen oppilaani vuosien takaa soitti minulle. Ymmärsin, että kun Jumalan on" vaikea" soittaa minulle suoraan, puhelu tuli entisen oppilaani kautta. Se oli ihme. Tunsin puhelun jälkeen olevani täynnä valoa, rauhaa ja tiesin, ettemme ole yksin.

Kommentit

Hallatar sanoi…
Voi jestas. =)

Miekin kuvasin oransseja ruusuja juuri eräänä päivänä ja oli viittä vailla etten postannut kuvaa oranssista ruususta juuri tälle päivälle. =)

Laitan sen vielä jonakin päivänä esille...


Kaunista päivää siulle. =)


*hali*
Pilviharso sanoi…
Ihmeitä todella tapahtuu! Olen joskus häkellyksissäni, kun asiat, joita olen vatvonut ja vatvonut, yhtäkkiä solahtavat sellaiseen ratkaisuun, joka ei käynyt mielessänikään.

Ja eilen olen kokenut ihanan ihmeen: löysin postilaatikosta äärettömän kauniin yllätyksen. Kiitos kaunis sinulel vielä tämän blogin kautta!
hanne sanoi…
Kaunista päivää myös sinulle Hallatar ja Pilviharso...!!!

ja halauksia

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarvitsemme valoa !

Anna jokaisen sielun kulkea omaa tietään.

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham
" On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme.
Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein

" Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin