Siirry pääsisältöön

U:gin torilla taas taidetta myymässä..

Onneksi sade ei tullut, vaikka pilvet melkein roikkuivat maassa ja koko ajan uhkailivat...Muuten en olisi mennyt koko Crusell-viikon avajaisiin..

Olin toisen kerran torilla myymässä omatekemiäni kortteja. Tunnelma oli hirmu leppoisa ja ihmisiä runsaasti, vaikka varmasti suurin osa ukilaisista oli Turussa purjelaivoja katsomassa..
Sain myytyä melkein 30 korttia...mistä olin hirmu iloinen...minun tekemät kortit lähtivät ties minne ja kenelle..

Tuli mieleeni siellä torimuijana ollessani, että oispa kiva saada olla aina torimyyjänä, tietty vain kauniina säinä...ja sadesäinä ja pakkasilla maalata ja joogata...Ei tarttis mennä kouluun ja olla luova, aktiivinen, innokas, empaattinen, yhteisöllinen, iloinen,eikä tarttis tarkkailla telkkariohjelmia, lehtiartikkelia...oisko niissä jotain terveystiedon juttuja..

Olen viimeaikoina nähnyt vähän ahdistavia koulu-unia..nyt jo pienoinen stressi alkaa kasvaa...apua..vaiks vielä on 3 viikkoa lomaa jäljellä..ja silti tykkään työstäni valtavasti ja etenkin nuorista!!


BHC-yhtye avasi juhlaviikon soitollaan ja toritansseillaan...en nähnyt tanssilavalle asti, kuinka moni siellä puörähteli mutta musiikki oli innostavaa..

Samassa tilaisuudessa oli MM-kilpailut Grockssaappaan heitossa...Harmi kun en ottanut kuvia!!Olin niin omien korttieni lumoissa..
Osallistujia oli viitisenkymmentä...2-3 vuotiaitten sarjassa tyttöjen paras heitto 27 cm ja poika 6m..aikuisten sarjassa paras nainen heitti 15,30m ja mies 18,30 m..
Maailmanmestarit saiva upouudet Grocks-saappaat palkinnoksi.




Tässä kuvassa iloisina ystäväni Kerttu, nukketeatteritaiteilija ja se MM-kilpailun järjestäjä ja minä oikealla, pinkki lippis päässä..




Mietin, menisinkö elokuussa Turkuun 2Taiteidenyöhön" myymään korttejani?

Kommentit

Katja Tanskanen sanoi…
Kiva, että sait kortteja myytyä:)

Toreilla on oma jännä tunnelmansa.

Iloinen kuva!

Kerroin sinusta blogissani.
Johanna sanoi…
Voi kun kivaa että kortteja taas meni! Turkuun vaan sitten myös, mene ihmeessä.
Luin myös sen kirjoituksesi Tyksin taidehankinnoista, kannattaa laittaa töitäsi sinne tarjolle, tietenkin.
Hieno idea kyllä täyttää seinät maalauksilla, siellä kun on aikaa muuten vain tuijotella tyhjiä seiniä, tosi hienoa että asiaa on ajateltu.
kiitos Media!!!
luin blogisi...kaunista, koskettavaa..

Johanna: Olen nyt innostunut...ja olin kivien kanssa...ihmiset ihailivat myös niitä...=)
arleena sanoi…
Kun kiertelin Turun torilla totesin ääneen hänelle, joka vieressäni kulki, että jos olisi vähänkään mahdollista haluaisin myydä pienessä kojussa torilla jotain.
Nyt vain pitäisi pohtia mitä se olisi.

Hienoa, että kortit menivät hyvin kaupaksi. Rentouttavaahan se torielämä on.

Tervetuloa vain Turkuun täiteideniltana -yönä. Luulisin, että kauppa käy, jos ilmat ovat hyvät.
Hannele sanoi…
Kivaa, korttisi on kuin lapsiasi, maailmalle lähteneet. Minulla on kuva sinulle.
Rita A sanoi…
Olisin ostanut sinulta kortteja :)

Koulu: Ei ole enää tapahtunut moneen vuoteen, mutta aikanaan näin juuri ennen koulun alkamista elokuussa ahdistavaa unta jossa olin myöhässä opetuksesta tai en ollut valmistanut tuntia ja se alkoi jo... (huh). Se on se vastuu ja velvollisuus kai. Eräs opettajaystäväni sanoi että hänelle tapahtui sama joka syksy :)
Arleena: Jotenkin siellä torilla on sellainenleppoisa , mukava fiilinki..ikäänkuin aika olisi pysähtynyt...Ihmiset ovat iloisia ja juttelevat niitä, näitä...ehkä sinäkin joku päivä tökötät siellä kojussasi..

Hannele: Mikähän kuva se mahtaa olla..kiva kun saa yllätyksiä!!Kiitos sinulle!!

Rita:
Mä nään just noita samoja unia!!

Olen itse osa-aikaeläkkeellä, joten tunteja niin hirmusti ole mutta ajattelin vähentää vielä hiukkasen, jos mahdollista..
ainakin voisin antaa terveystiedon pois...ja vetää vaikka sit illalla jumppaa, joogaa tai maalausta kansalaisopistossa...tänä vuonna se ei enää onnistu mut ens vuonna ehkä..
Hannele:

Kävin blogillasi ja yritn laittaa kommenttini sinne..se ei onnistunut???
Yritin uudelleen, enkä saanut koko blogiasi auki??Yritän vielä!!

Kiitos oikein paljon kuvasta..Ihana...

Silloin kun näin sen mustan joutsenen siellä lahden poukamassa..ajattelin että kaivan kameran repustani ja ota hänestä kuvan..mutta sit mieleni kuitenkin muuttui...halusin vain olla läsnä siinä hetkessä ja kuvata tuo ainutlaatuinen lintu sieluni kameralla sisälleni...ja näet aina hänet, kun haluan..sitäpaitsi se joutsen hetken päästä räväytti kaikki mustat uljaat siipensä levälleen ja lensi veneemme yli pois kaukaisuuteen...silloin ajattelin: mitähän nyt tapahtuu??

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin