Siirry pääsisältöön

Elokuun viimeinen päivä




Kaunis, lämmin, kesäinen, oli täällä tämä viimeinen kesäpäivä.
Huomenna alkaa syksy.
Syksy ihmisessä on sadonkorjuuaikaa.

"Kun ihmisellä on elämässään syksy, hänelle tapahtuneet asiat tai sydämeen pesiytyneet kokemukset, jotka kenties ovat jääneet hänelle aivan vieraiksi, tarjoavat nyt kypsän hedelmänsä. Syksy voi olla ihmisen elämässä tärkeää kasvun aikaa, silloin hän pääsee korjaamaan kokemustensa sadon -"Kelttiläistä viisautta





Viimeaikoina olen ajatellut paljon tyhjentämistä, nollaantumista, puhdistautumista vanhoista muistoista, kokemuksista, ajatuksista, jotka värittävät kaikki uudet ajatuksemme, sanamme, tekomme vääränlaisiksi, virheellisiksi, vinksahtaneiksi.

Kaikki se mössö, joka täyttää, peittää kuonakerroksena aidon, puhtaan itsemme, sisäisen puhtautemme, olisi hyvä saada tyhjennettyä, poisheitettyä, poltettua, jotta se pyhyys meissä, valo, rakkaus ja se yhteisyys, joka meissä kaikissa on samaa, pääsisi valloilleen ja ajatuksemme tulisivat rakkaudesta, puhtaudesta, viattomuudesta.

Innoituksen sain kirjasta" Ei rajoja, takaisin nollatilaan"-Joe Vitale&ihaleakala Hew Len.

Kivaa alkavaa syyskuuta teille ♥

Kommentit

Jael sanoi…
Mukavaa syksyn alkua Hanne! Joskus onkin hyvä tehdä kunnon puhdistus ja aloittaa puhtaalta pöydältä.
Leena Lumi sanoi…
Henkinen puhdistus, nollaaminen olisi aivan välttämätöntä. Kävin tänään Akissfromthepast -blogissa katsomassa hänen Valamon kuviaan ja tuli sellainen olo, että haluaisin olla viikon ihan poissa. Ei mitään puhetta, ei kännyköitä, ei tietokonetta, ei mitään. Voisin aivan hyvin olla vaikka Valamossa viikon - nollautumassa.

Raikasta syyskuuta!
Marmustoi sanoi…
Kaunis teksti ja kuva! Syksyn sylistä syntyy uutta. Vielä se on siemenen sisässä, mutta vuoden kierähdettyä toiselle kyljelleen sieltä puhkeaa se nuppu, uuden alku.
Tällä hetkellä minulla on hetki, jolloin kaipaisin tuota nollaamista...tosi voimaton, paha ollo...

Hyvää alkavaa syyskuuta sinulle.♥
Anonyymi sanoi…
Sanopa muuta!

Vaikka korvat on täynnä pikkuprinsessojen "kiekua ja kaikua"...sitä en vaihtaisi mihinkään hiljaisuuteen ☺

Ihanat tytöt!
nyt syödään omia luumuja, omppuja ja muuta kivaa
arleena sanoi…
Joskus on hetki, jolloin sopii nollata mielensä ja puhdistautua. Aloittaa ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Unohtaa ja antaa anteeksi sekä itselleen että lähimmäisilleen.
Hallatar sanoi…
Ihan kuin Äiti ja tytär-kuva. Tai nuori ja aikuinen minuus samassa kuvassa...
Kiiris sanoi…
Nollautuminen, hyvä asia. Pitäisiköhän hankkia tuo kirja! Jospa puhdistuisin yhtä uudeksi kuin tyttöset kuvassa.
Harakka sanoi…
Nollautuminen tekisi meille kaikille varmaankin hyvää.
Nyt on syksy alussa ja saamme kohta ottaa esille kynttilät pimeinä iltoina, siinä voidaan ihan kotonakin hiljentyä joskus.
Kaunista syksyn alkua sulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin