Siirry pääsisältöön
" Mitä enemmän saat, sitä enemmän sinulla on annettavaa. Älä pidätä itselläsi mitään, vaan anna, anna jatkuvasti. Näin teet tilaa yhä enemmän saamiselle.

Se mikä on oikein yhdelle sielulle, ei ehkä ole oikein jollekin toiselle sielulle. Siksi on tärkeää etsiä omaa sisäistä suuntaansa ja toimia sen mukaan yrittämättä seurata jonkun toisen jalanjälkiä. Valinta on vapaa, sillä olen antanut kaikille ihmisille vapaan tahdon."- "Ovi sisimpään"

Ajoin tänään Turkuun tapaamaan vanhempaa tytärtäni. Matkalla mieleeni tulivat tyttäreni sanat...."minua ei kiinnosta mikään, missään ei ole valoa, vain harmaata, haluaisin nukkua niin kauan, että masennukseni olisi ohi...minua ei huvita meikata, pukeutua kivasti, laitan vain mustaa päälle, jotta lihomiseni ei näy...Minun ei tee mieli ostaa yhtään mitään....no, rahaa säästyy..."


Kaiken harmauden keskellä minulle tuli iso oivallus...Minun tekee mieli ostaa itselleni uudet pellavaiset housut...olin iloinen, että mieleni haluaa....olen "elossa", en halua nukkua pois päivääni...ostin itselleni uudet housut, 79e....ja olin iloinen!

Kommentit

Pilviharso sanoi…
Ihan totta: joskus oikein havahtuu sitä, että Tahtoo Elää. Ympäristön alakuloisuudesta huolimatta. Vai ehkä juuri siksi, että huomaa oman erillisyytensä, oman elämänsä?

En löydä ajatukselleni sanoja, mutta ymmärrät varmaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarvitsemme valoa !

Anna jokaisen sielun kulkea omaa tietään.

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham
" On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme.
Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein

" Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin