Siirry pääsisältöön

keltainen kollasi

"Kukat keltaisuudessa."

Kylläpä minulla kesti, ennenkuin hiffasin, miten saada kuva sinne keltaisten listalle..Enkä nytkään ole varma, tilko se oikein??Kolmas kerta sanoo toden...
Tämä on minun ensimmäinen kollaasiharjoitelma..uskon että seuraavat ovat ehkä , ainakin erllaisia...Olen tehnyt tämän omasta taulustani.otin siitä kuvia ja niistä koostin tämän keltaisuuden...
Kiitos Inkiväärille avusta, kärsivällisyydestään""Hali!!





Talvi minussa

"Talvi minussa"




Olen ihaillut muiden sivuilla upeita, värikkäitä, taiteellisia kollaaseja ja ihmetellyt, kuinka niitä oikein tehdään...
Sain Inkivääriltä neuvoa ja tänään sitten innokkaana harjoittelinkin..



Sain aikaiseksi kaksi kollaasia : sinisen ja keltaisen...


Olin tosi iloinen. Sit yritin vielä innokkaampana laittaa keltaista tekelettäni sinne muiden keltasien kollaasien joukkoon..
Luin ohjeet..Pitikö minun rekisteröityä jonnekkin, yritin, ei onnannu, sit hermostuin jo ja luovutin!



Joskus olen aika uuno näitten nettijuttujen kanssa! Ja olen huomannut, että hermostun aika äkkiä, kun muuten mielestäni harvoin hermoilen...


No mut sainhan tähän nämä aarteeni.



Tässä siniharmaassa talvikollaasissa voi huomata eron, jos vertailee tuohon eilisen päivän kuvaan, joka oli tehty 10 v sitten..
Olen ottanut nuo pikkukuvat kahdesta maalauksestani: "Talvi meissä" ja "Lokakuu"


Sinisen teoksen nimi on: "Talvi minussa...ja siihen liittyy teksi :



" Kun sielussa vallitsee talvi, ei kannata ryhtyä mihinkään uusiin koitoksiin. on maattava turvassa, kunnes tämä synkkä ja ankara aika on ohitse. Luonto hoitaa itseään tällä tavoin. Kun ihmisellä on elämässään suuria vaikeuksia, hänkin tarvitsee oman sielunsa suomaa turvaa."











Keltainen kollasi on tehty yhdestä sekatekniikalla tehdysta työstäni.


"Kevään kutsu".



Kevään sydämessä ihmisen valtaa voimaks sisäinen kaipuu. Se on aika , jolloin intohimo ja muisti tavoittelevat toisiaan. Näin ollen ihmisen sielussa vallitseva kevätaika on ehdottoman otollinen uusille seikkailuille, uusille hankkeille tai ylipäänsä suurille muutoksille. Jos tekee muutoksia sielunsa keväänaikana, niin oman maallisuuden rytmi,energia ja salattu valo tukevat näitä pyrkimyksiä. Sielun kevät voi olla kaunis, toiveikas ja vahvistava.




















Kommentit

Inkivääri sanoi…
Ihania ovat kollaasisi, aivan erityisiä, kun on tehty omista maalauksista.

Kuulostaa niiiin tutulle, että hermot menee koneen kanssa vaikkei niiden kanssa muuten olisi mitään hätää, meinaan niiden hermojen, ihanaa kuulla että muilla voi olla samaa vikaa.

Ilmoittautujan ei tarvitse rekisteröityä mister Linkyyn vaan riittää, että laittaa nimensä nimiriville ja bloggauksen osoitteen osoiteriville.

Kyseessä on kaupallinen juttu, joten siinä ruudussa on niitä herra linkin omia mainoksia linkkeinä - siellä on myös maksullisia palveluja, tämä on ilmainen, ns. karvalakkimalli:)

Mitäs jos käyt vaan vielä kokeilemassa, ei haittaa vaikka tulisi vahingossa usiampikin? Olisihan se mukava, että muutin osaisivat tulla katsomaan kauniita kuviasi:)
Kiitos Inkivääri lohdutuksesta!
Voin kokeillakin..mikähän väri tulee seuraavaksi?

kiitos sinun komentistasi töistäni!!
Inkivääri sanoi…
Eipä mitään - mitäs jo minä linkitän postauksesi tällä kertaa sinne?
Inkivääri sanoi…
Hanne, nyt kävi niin, että nimesi - vai olitko se sinä, on toinenkin Hanne? - ilmestyi listaan, mutta linkki tuokin takaisin minun blogiini. Vaihda siihen kohtaan Your URL oma osoitteesi - jos siinä on jotain leikkaa se pois ja liitä oman bloggauksesi osoite tilalle. Ei yhtään haittaa kokeilla vaikka moneen kertaan:)
Inkivääri sanoi…
Onkelmasi tulee siitä, että et ole antanut otsikkoa keltaisen kollaasin artikkelillesi - siksi et voikaan klikata sitä. Kopioi siis vain osoiteriviltä blogisi osoite ja liitä se sinne URL-kohtaan.

Assiahan on niin, että mr Linky on minullekin uusi tuttavuus hallinnoinin kannalta enkä siis ole varma osaanko poistaa sieltä mitään niin etten poista koko juttua8) Voin kuitenkin yrittää;)

Eli sohlaamalla tässä itsekukin vain koittaa rämpiä täällä internetin kiemuroissa8) Yrittämättä ei opi mitään ja jos yrittää tulee joskus hassuja juttuja, mutta sehän ei haittaa, kunhan vaan emme kadota mitään kokonaan.
Onko se osoite..hannele.salmela@uusikaupunki.fi???

Joko sää kohta hermostut..koitan vielä kerran, jos en onnistu sä saat, jos haluat laittaa sen kuvan...
Toivottavasti saisin klikattua nimeni pois sieltä listalta...
Ens kerralla ehkä olen hiukan valmiimpi, jos uusi väri vain tule tai jotain muuta..Merci beucoup!!!
Inkivääri sanoi…
Tuuletuksia, se onnistui\O/\O/\O/ Minä puolestani yritän poistaa ne kokeilut, toivottavasti ei poistu koko helahoito8)
Inkivääri sanoi…
Noh nih, se onnistui - tulipahan nyt minunkin opeteltua sekin juttu:)
Anita Konkka sanoi…
Hienoja nuo sinun keltainen ja sininen kollaasisi.
Harakka sanoi…
Todella kauniit sun kollaasisi, keltainen ja sininenkin!
Kiitos sydämellisesti Inkivääri!!!

Ja kiitos myös teille komenteistanne Anita ja harakka, ihana nimi...

Vähän ovat rukehisia vielä mutta...
Jossu sanoi…
Tulin vastavierailulle. Hienot kollaasit, tekemällä oppiin. Erityisesti pidän talvi-kollaasista.

Seuraavaksi...jään odottelemaan.
Taiska sanoi…
Wau! Ihanan erilainen kollaasi tyyliltään! :)

Oma kollaasini on vuodatuksen blogissani, mutten voinut linkata sitä nimeeni, koska sinulla ei ollut Name&URL vaihtoehtoa listallasi. Jos tahdot kurkata kollaasiani, niin löydät osoitteen kuitenkin bloggerin blogini listalta Inkataika nimellä. :)
Kiitos Jossu..mikähän väri on seuraavana tai aihe???


inkataika...
hermoilen välillä tekniikan kanssa...ehkä vähitellen opin...kurkkailen sinun sivujasi...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin