Siirry pääsisältöön

valkoinen kollaasi


VALKOINEN:

vitivalkoinen, lumivalkoinen, valkoinen

viattomuus, puhtaus, valoisuus

pilvi, joutsen, enkeli.

Valkoinen on noussut viime aikoina minulle hyvin tärkeäksi väriksi.

Olen käyttänyt vaatteissani paljon oranssia, limen vihreää ja violettiä. Nyt kaipaan vahvasti valkoista! Valkoinen on mielestäni myös ehdoton sisustusvärinä. Seuraavaksi kun ostan sohvan, se on valkoinen tai ainakin luonnonvalkoinen..

Jotenkin mielestäni valkoinen väri puhdistaa mielen, rauhoittaa, auttaa olemaan läsnä. Ja se antaa valtaisasti tilaa! Sekä sisäisesti laajentaa ja ulkoisesti..

Uskon että sieluni lempiväri on valkoinen.

Kommentit

Inkivääri sanoi…
Kaunis ja tasapainoinen on kollaasisi - ihania yksittäiskuvia ja suloinen joku keijun näköinen siellä keskellä:)

En hermostu tietenkään, ihan yhtä paljon siinä on sitä, etten osaa selittää - voit hyvin laittaa koko blogin osoitteenkin sinne.

Sen yksittäisen bloggauksen saatkin esiin vain, jos laitat kirjoitukselle otsikon siihen kirjoituslomakkeen yläpuolella olevaan ruutuun ja klikkaat sitten sitä blogin puolella:)
Inkivääri sanoi…
Hei Hanne, laitan tähän osoitteen, jossa voisit käydä kurkkaamassa kuvaa bloggerin tekstinkäsittelytilasta:) Kopioi osoite ja siirrä ylös selaimen osoiteriville ja sinun pitäisi päästä sitten enteriä painamalla siihen kuvaan...

Eikun laitan sen sittenkin suoraan linkiksi bloggerin blogiini - kirjoitan siihen Hannelle ja poistan sitten kun olet käynyt kurkkaamassa:)
Inkivääri sanoi…
Bloggerblogin valkoisen kuvan postauksessa on viesti sinulle:)
arleena sanoi…
Sinistä taustaa vasten valkoinen kollaasisi oikein hohtaa puhtaudellaan.
Elina sanoi…
Kaunis kokonaisuus, mukavan levollinen tunnelma. Minäkin pidän valkoisesta paljon. Sisustuksessa valkoista on meillä kyllä lähinnä vain seinissä. Valkoinen sohva olisia ihana! Sitten joskus kun meillä ei enää ole näitä pieniä tahmakäpäliä... :-)
Ari sanoi…
Tyylikästä! Vesimiehet ovat juuri kertomasi kaltaisia, tilaa, etäisyyttä ja läheisyyttä, tosin joskus hieman ristiriitaista :D

Ari: http://www.mtimagine.com/blog/
savisuti sanoi…
Ihana, kaunis ja harmooninen kollaasi.


http://savisuti.vuodatus.net
Virpi P. sanoi…
Rauhallista ja kaunista valkoista.

Minä ole vasta pikkuhiljaa alkanut lämmetä valkoiselle sisustukselle, aiemmin olen suosinut väriä. Nyt kuitenkin silmä ja sielu vaativat mainitsemaasi tilaa ja valoisuuttta, mistä lie johtuukaan.
Iines sanoi…
Valkoinen kollaasisi on kaunis! Ihana katsoa noita kukkia ja ajatella, että pian saa panna ruukkuihin itämään vaikka valkeita köynnöskrasseja! Siemenpussi odottaa kylvöä. :)
Kiitos kaikille teille kommenteistanne..
On ihanaa ,jos on mahdollisesti saanut jonkun oivaltamaan jotian uutta tai muistamaan vanhaa...kaikki vaikuttaa aina kaikkeen!!!
SusuPetal sanoi…
Kaunis, harmoninen ja valoisa kollaasi.
Poldark-Finland sanoi…
Aivan ihania kuvia sinun kollaseissasi ! Kaunista ja harmonista...ja vielä kiva teksti kaupanpäälle ;o)
Kiitos Hane ja SusuPetal!!

Kiitos kommenteistanne!!

Alan kait vähitellen oppimaan..näiden kollasien kanssa =)
Heli sanoi…
Erittäin kaunis kollaasi. Rauhallinen ja jollain tapaa hämmästyttävä, älä kysy miksi, mutta sellainen tunne minulle tuli. Eikä se ole huono asia!

Muitakin kauniita teoksia blogissasi!
Kiitos Heli!
On ihanaa saada positiivista palautetta..
tarvitsemme noita kantavia sanoja..jokainen silti näki asiat eri valossa ..
kaikkiaan kaikkien valkoiset maailmat olivat upeita..
kiitos kaikille!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin