Siirry pääsisältöön

samankaltaisuudet...



Ihanaa...
Huomenna oppilailla alkaa koeviikko. Tarkoittaa, että mulla on tiistaihin asti ei mitään koulussa. Pieni hengähdysloma kaiken pimeyden keskellä.
Ajattelin huomenna joogailla ja mennä sit uimaan. Lupasin nuoremmalle tyttärelleni, että leivon karjalan piirakoita...

Nautinnollista omaa aikaa ja vaikka mihin..unohtamatta hiljaisuuden kuuntelua...

Luen melkein joka päivä Eileen Caddyn kirjaa "Ovi sisimpään".

Eileen alkoi vuonna 1953 saada henkilökohtaista ohjausta sisimpänsä syvyydestä kuuluvalta hiljaiselta, hennolta ääneltä, jonka lähdettään hän nimittää sisällään olevaksi Jumalaksi.
Hänen vuosien aikana vastaanottamat opetukset ovat koottu tähän edellä meinitsemaani kirjaan..

Maanantaina 22.11.

"Näe aina elämän valoisa puoli. Odota vain parasta ja näe niin tapahtuvan.
Älä koskaan syytä toisia kielteisestä mielentilastasi. Olet oma mestarisi; sinä voit kääntää kuvan ylösalaisin katsoaksesi, mitä on toisella puolella.
Jos valitset elämän synkät puolet älä odota, että vedät puoleesi niitä sieluja, jotka tuntevat todellista vapauden iloa , sillä samankaltaisuudet vetävät toisiaan puoleensa, vedät puoleesi vain niitä sieluja, jotka ovat samassa tilassa kanssasi. Kun olet maailman huipulla, ja kun rakkaus virtaa sinusta vapaana, vedät puoleesi kaiken , sillä kaikki nauttivat onnellisesta sielusta....."

Olen tutustunut viime aikoina kahteen ihanaan naiseen. Toisen naisen tunsin aiemmin, mutta nyt olemme lähentyneet ja ikäänkuin löytäneet toisemme. Nämä molemmat naiset ovat syvällisiä, heille pyhyys arjen keskellä merkitsee valoa, jota ilman he eivät näkisi ja hiljaisuus, jota ilman he eivät kuulisi..

Mietin tänään tuota samankaltaisuuden hakeutumista lähelle toisiaan. Mietin, että olenko minä samankaltainen noiden kahden naisen kanssa... Vedänkö puoleeni pyhyyttä, kauneutta ja sellaista, jota haluaisinkin...

Nyt tietty odotan, että milloin vedän puoleeni niitä pyhiä miehiä...=)..(leikisti).

Ihania hetkiä teille, jotka kohtaan täällä!!!

Kommentit

RunoTalon Sari sanoi…
Siinäpä kirja joka minun on haettava kirjastosta ja luettava. Olen aika varma, että sopii minun ajatusmaailmaani :)
Uskon ja toivon, että saat kaikki haluamasi asiat - olet vaan ihan magneettina :)
Anonyymi sanoi…
Hienoa, että saat hetken aikaa itsellesi. Koulumaailma on voimia vievää.
Tuntuu että nuorena parinetsintävaiheessa etsii vaistomaisesti vastakohtaansa, silloin oppii eniten, vaikka joskus koulu on kova. Nyt vanhempana etsii mielellään samoin ajattelevia kuin itse on ja samoista asioista kiinnostuneita.
Sitä me kai teemme täällä blogimaailmassakin :-)
Runotalon Sari...
uskon, että varmasti tulet hankkimaan kirjan itsellesi omaksi....mutta hae ensin kirjastosta...

Uuna: näin se elämässä usein tapahtuu...myös blogimaailmassa, kuten kirjoitit...
Hannele mummu sanoi…
Oma aika on tätkeetä voimien keräämiseen, nauti.
Pia sanoi…
Ihanaa... Se on se vetovoimanlaki joka jyllää... ; ) Minäkin lisään tuon kirjan listaani, kiitos vinkistä. : )

Ja nautinnollista "oppilasvapaata" viikkoa sinulle! : )
hannele mummu...
oli nautinnollista..uimahallissa altaalla ei ollut kukaan muu kuin minä, pitkään aikaan...

Verna: Ole hyvä...uskon, että tulet ihastumaan kirjaan...se perustuu pitkälti IOK:hon...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin