Siirry pääsisältöön

kunnes tulin tietoiseksi aukosta, vaikka se olikin pieni.




"Kuinka vähäpätöisiltä vaikutammekaan äärettömyyteen verrattuna.
Ja kuitenkin äärettömyys, päättymätön syvyys, se on sisällämme,
erottamattomissa siitä, keitä olemme."_E.Tolle

Olemme täällä löytääksemme yhteyden tuohon omaan äärettömyyteemme.
Ja kun onnistumme saamaan yhteyden syvimpään ulottuvuuteemme, joka on järkeä ja ajatusta syvemmällä, olemme yhteydessä maailmankaikkeuteen, jokaisen ihmisen äärettömyyteen, sillä me olemme yhtä.






Selkäni on oikeastaan jo melkein terve.
Ihmisen herkkä, kaunis kosketus, ajatukseni vapautus, mieleni keveneminen sen tekivät.
Kehomme on niin viisas, niin herkkä, niin upea. Muistammeko lainkaan kiittää sitä ainaisista aktiivisena olemisesta, palvelemisesta, läsnä olemisesta?

Olen tehnyt pitkän matkan, kehoni löytämisessä.
Olen matkustellut pelossa, kilpailussa toisten kanssa, minun on pitänyt aina ennen olla niin hirmusen hyvä, trimmissä, viimesimmät kuviot hallussa..
Olen uuvuttanut, väsyttänyt itseni ja kehoni vain pyrkimällä harhaiseen maailmaan,
unohtaen täysin itseni kuuntelun, kunnioiottamisen ja rakastamisen.





"Mitä se hyödyttää sinua vaikka voittaist omaksesi koko maailman
mutta kadottaist itsesi?"

Astu läsnä olevan hetken portista.

Etsi puu ja anna sen opettaa sinulle hiljaisuutta.

Kommentit

Jael sanoi…
Onneksi selkäsi on jo parempi.Minäkin luulin olevani teräsmies ja viime muutossa painavia laatikkoja nostaessani venähdytin selkäni tosi pahasti,ja samoin kävi töissä tänä keväänä. Nuorempana kestää enemmän tuo kroppa,mutta jossain vaiheessa tulee aika,jolloin tosiaankin pitää paremmin kuunnella omaa kehoaan.
Yksinäinen susi sanoi…
Olen viime aikoina ajatellut ihan samanlaisia asioita äärettömyydestä, maailmasta, hiljaisuudesta. Tulen luoksesi taas viisastumaan lisää.

Ihana juttu että selkäsi alkaa voida hyvin... Ja noissa valokuvissa on todella paljon tunnetta.

Viikonloppuna ajattelin taas mennä kunnolla luontoon kävelemään, vaikka siellä olen koko viikon pyörinytkin aina vähän väliä. Puissa on jotakin mitä todella kunnioitan.
sylvi sanoi…
Hyvä kun selkäsi paremoi.
Taas oli paljon hyviä asioita sinulla kirjoitettu
Hiljaisuudessa sitä kuulee paljon sisäistä puhettä.
Kuka meille puhuu?
Uskon että Kaikkivaltias Taivaanisä.
On ihana kun ei tarvi olla muuta kuin oma itsensä, kunhan muistaisimme sen.
Kaikkea hyvää sinulle !
arleena sanoi…
Kauniit kuvat. Mukava kun olet ohittanut selkäkivut.
Kirjailijatar sanoi…
Itsensä kuuntelu on yksi tärkeimmistä asioista elämässä. Kun kuuntelee itseään tarkoin, voi saavuttaa vaikka tähtitaivaan tai pienen aukon :)
Piri sanoi…
Postauksestasi sainkin virikkeen kaivaa kirjahyllystä esiin Eckhart Tollen kirjan Läsnäolon voima. Kiitos vinkistä!

Pienen aukon löytyminen kertoo siitä, että olet saavuttanut matkallasi itsellisyyden tason.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lauralle..

"Ellei minua ole luotu rakastamaan,miksi aamun sydän puhkeaa lauluun, ja miksi etelätuuli kuiskailee nuorten lehtien keskellä? Ellei minua ole luotu rakastamaan, miksi keskiyön kiihkeässä hiljaisuudessa on tähtien pakahduttava tuska? Ja miksi tämä hullunrohkea sydän vain lähettää toivonsa merelle, jonka äärtä se ei edes tunne? Huomasin aamun hesarista, että Laura Saloheimo on kuollut. Laura kuoli rintasyöpään 40 vuotiaana 3.11.09 Tutustuin Lauraan kesäkuussa Perniön kansanopistossa. Osallistuimme Veda-taiteen kurssille. Huomasin Lauran heti hänen pinkistä villatakistaan ja pinkistä pipostaan. Hän ei halunnut käyttää peruukkia. Juttelimme paljon iltaisin kansanopiston karussa keittiössä, nakertaen riisikakkuja ja homejuustoa. Laura kertoi avoimmesti syövästään. Hän ihmetteli,: "Miksi ihmisen- ainakin hänen- täytyy sairastua vakavasti, ennenkuin hän oppii ymmärtämään mitä Rakkaus oikeasti on ja oppii rakastamaan?" Jokin Laurassa meni minuun hyvin syvälle. Meistä tuli ystäv

" Nähdä maailma hiekanjyvässä, ja taivas kedon kukassa, pidellä äärettömyyttä kämmenellään, ja ikuisuutta hetkessä"-William blake

" Kun tiedät kuka olet, mikään ei voi pysäyttää sinua "-Stedman Graham " On kaksi tapaa elää elämä. Toinen on kuin mikään ei olisi ihme. Toinen on, kuin kaikki olisi ihmettä."-A.Einstein " Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, näemme ne sellaisina kuin itse olemme. "-Anais Nin

kukkaistytön kesäviesti

Hän on hieman uudistunut Hän on päässyt kehyksiin